Om oss

Välkommen till Sportforlaget.se – din främsta källa för statistik och sportjournalistik i Sverige! Vi är ett förlag som brinner för sport och litteratur, och vår mission är att ge våra läsare de bästa och mest inspirerande sportberättelserna från både Sverige och resten av världen.

Vår författare, Anna Svensson, är en erfaren sportjournalist och författare som har arbetat inom sportindustrin i över 20 år. Hon har en passion för att dela med sig av inspirerande och gripande sportberättelser som kan motivera och inspirera människor att uppnå sina mål. Anna har täckt allt från lokala sportevenemang till internationella mästerskap, och hon har en särskild förkärlek för att lyfta fram de okända hjältarna inom sporten – de människor som kämpar mot alla odds för att nå sina drömmar.

På Sportforlaget.se hittar du ett brett utbud av böcker och artiklar som täcker alla typer av sporter, från fotboll och ishockey till friidrott och simning. Vi har något för alla sportentusiaster, oavsett om du är en hängiven supporter eller bara intresserad av att lära dig mer om en viss sport.

Så vad väntar du på? Ta en titt på vår webbplats och upptäck den fantastiska världen av sportlitteratur. Vi hoppas att du kommer att hitta något som inspirerar och motiverar dig att följa dina drömmar och nå dina mål!